2013-07-26 10:04:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kemény nap vár ma Önre!

Napi horoszkóp július 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nehéz időszakon lehet most túl, a lelki sebek nehezen hegednek be. Még az is előfordulhat, hogy egészen testi sebeket hord magán, akárcsak allergiás tünetek formájában. Az allergia azonban a tudattalanul megélt önvédelem egy formája.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem szabadna ma kapkodnia. Igaz, rengeteg a teendője, és nehéz minden magára vállalt munkát kellő gondossággal megoldania. Ám a kapkodással csak azt éri el, hogy a végén még duplán kell dolgoznia. Ossza be jobban az idejét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napja csupa lótás-futásból áll, azt sem tudja, hogy hol áll a feje. A pénzügyei kényszeríthetik sürgős cselekvésre. Az egzisztenciális kérdések aggasztják, ezért nem kerülheti el a főnökével, vagy ügyintézőkkel való tárgyalásokat.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Közel már az idő a nagy szerencséhez. Igaz, a sült galamb nem fog magától a szájába repülni, valójában magának kell megsütögetni a pecsenyéjét. De ehhez most minden adott: tűz is van, madár is van: lásson hát neki!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A családi kapcsolatai most nagyon is kiegyensúlyozottak. Jól teszi, ha mindent megtesz azért, hogy ezt az elégedettséget fokozza bennük, és önmagában is. Tervezzen családi kirándulást a hétvégére! Hívja el a barátait is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Mostanában túlhajszolja magát. Ez még akkor is így van, ha az állapota ezt nem engedné meg, mert valamilyen betegség gyötri. Pedig jobban tenné, ha többet törődne az egészségével. Legalább az étkezésekre figyeljen oda!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kemény nap vár ma önre. Hiába van péntek, mégsem lazíthat úgy, ahogy azt elképzelte. A legjobb, ha a rutinfeladatokat már a nap elején elvégzi, hogy maradjon elég ideje a váratlan nehézségek megoldására. Lehet, hogy túlóráznia kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma inkább ne kössön semmilyen üzletet, és kerülje el boltokat is. Akaratlanul is túlköltekezhet, de még az is előfordulhat, hogy valaki, akár nem is szándékosan, de becsaphatja önt. Minél kevesebb esélyt ad erre, annál jobban jár!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Többet kellene foglalkoznia az egészségével. Az elmúlt időszakban elkezdett valamilyen pozitív változtatást az életmódjában. Nem szabadna abbahagynia. Ön nagy a lelkesedésben, de a kitartása nem mindig elégséges.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Érzelmi élete nagyon kiegyensúlyozott. Maga is meglepődik magán, hogy mennyire nem látszanak önön azok a megrázkódtatások, amikben az utóbbi időben volt része. Mert észreveszi, hogy van ennél fontosabb is. És végre tud örülni neki.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma nagy szüksége lesz az agyafúrtságára ismét. Ön nagy játékos, ha az emberi gyengeségek kihasználásáról van szó. Vigyázzon, mert ma emberére akadhat. A küzdelem kétesélyes, de korántsem reménytelen. Törekedjen a megegyezésre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Fiatalos lendülettel vág bele a napba, és ez a jókedv egész nap önnel maradhat. A lelkesedéséhez egy ma estére, vagy a hétvégére tervezett randevú is nagyban hozzájárulhat. Legyen nagyon szép, válassza meg jól az öltözékét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: